12 февр. 2015 г., 17:37

Любов 

  Поэзия » Любовная
505 0 0

Любов

 

Какво направи, та се влюбих

и покоя в душата си изгубих.

 

Само подаде своята ръка

и аз предадох се на мига.

 

Превзе ми деня, превзе ми нощта

и нямам сили аз да спра.

 

Съдба ли бе или пък магия

как сред всички успях да те открия.

 

Съзрях в очите ти аз светлина,

надежда за любов е може би това.

 

Искра нежна докосна ми сърцето

и пробуди в мен детето.

 

Да, това е любовта!

 

Тя витае навсякъде около нас,

сподели я мигновено в този час.

 

Ивелина Стойова

 

© Ивелина Стойова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??