Любов
Какво направи, та се влюбих
и покоя в душата си изгубих.
Само подаде своята ръка
и аз предадох се на мига.
Превзе ми деня, превзе ми нощта
и нямам сили аз да спра.
Съдба ли бе или пък магия
как сред всички успях да те открия.
Съзрях в очите ти аз светлина,
надежда за любов е може би това.
Искра нежна докосна ми сърцето
и пробуди в мен детето.
Да, това е любовта!
Тя витае навсякъде около нас,
сподели я мигновено в този час.
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова All rights reserved.