19 дек. 2010 г., 01:25

Любов 

  Поэзия » Любовная
780 0 0

Мълчи! Спести ми тези думи тежки -

стрели отровни на недоизречена омраза.

Един живец остана в съдбините ни човешки -

ЛЮБОВ!

Позволи ми, моля те, поне нея да опазя!

 

 

18.XII.2010г.

© Елица Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??