Слънцето блести в твоите очи,
смеещи се искрени и лъчезарни,
светлина на струни пак струи,
отразява се и в моите очи.
Истинско е всичко, ти го знаеш,
аз и ти едно сме за света сега,
назад остана нашта сива самота,
преливаме в лъчи и светлина.
Аз жива съм чрез теб и ти чрез мен,
за Нас се ражда вече всеки ден
и сълзите на радостта попиваш ти с уста,
благодарен за чудото на любовта.
© Мартина Все права защищены