6 мая 2016 г., 22:07  

Любов 

  Поэзия » Для детей
643 2 13

Усмивчица е. Ангелско дете, 
с копче залепено за носле,
очички  като две маслинки черни
и щръкнали косички кадифени.

Събуди ли се слънчице изгрява,
и стаята  ни в радост засиява,
а с малките размахани ръчички
вълшебства прави и омайва всички.

Загука ли, гласчето й звъни,
надпява се със птичките дори,
които през прозореца надничат.
Кой пее? - завистливо те се питат.

Това е Мила! - отговарям  аз.
Най-миличкото внуче в моя свят.
Усмивчица е, ангелско дете.
ЛЮБОВ, що Бог реши да ми даде.

 

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??