10 авг. 2016 г., 08:27

Любов 

  Поэзия » Любовная
338 0 6

Като звън от китара.
Като песенен зов.
Като звук от душата,
се превръщам в Любов.

 

Всяка радост в очите.
Всеки шепотен дъх.
Всяко пламъче живо
е за мен Благослов.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??