Aug 10, 2016, 8:27 AM

Любов 

  Poetry » Love
335 0 6

Като звън от китара.
Като песенен зов.
Като звук от душата,
се превръщам в Любов.

 

Всяка радост в очите.
Всеки шепотен дъх.
Всяко пламъче живо
е за мен Благослов.

© Дочка Г All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??