15 февр. 2019 г., 15:40

Любов 

  Поэзия » Любовная
395 0 0

ЛЮБОВ

 

И тази нощ, прозрачно бяла,

учудена над нас снове.

Навярно тебе е видяла -

вълшебница си на криле...

 

Не бързам аз да се събудя,

надвесена над мен стоиш.

И близки сме си до полуда -

любовни думи ми шептиш...

 

© ИВАН МИЛАНОВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??