15 feb 2019, 15:40

Любов 

  Poesía » De amor
397 0 0

ЛЮБОВ

 

И тази нощ, прозрачно бяла,

учудена над нас снове.

Навярно тебе е видяла -

вълшебница си на криле...

 

Не бързам аз да се събудя,

надвесена над мен стоиш.

И близки сме си до полуда -

любовни думи ми шептиш...

 

© ИВАН МИЛАНОВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??