ЛЮБОВ
И тази нощ, прозрачно бяла,
учудена над нас снове.
Навярно тебе е видяла -
вълшебница си на криле...
Не бързам аз да се събудя,
надвесена над мен стоиш.
И близки сме си до полуда -
любовни думи ми шептиш...
© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени