7 янв. 2020 г., 12:10

Любов 

  Поэзия
585 0 2

Любовта

Любовта започва като поточе,
после се превръща в ручей буен.
Вулкан изригващ и клокочи,
огънят изтича и тогава вече си влюбен.

Не стихва любовта в сърцето,
гори и пали огньове страстни.
Всичко изписва се на лицето
и чувствата са силни, властни.

Подслон е моята нежна любов,
тихо ръми дъждът и вечно шепне.
Обичай, да, обичай и бъди готов
сърцето топло и силно да трепне.

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??