Jan 7, 2020, 12:10 PM

Любов 

  Poetry
582 0 2

Любовта

Любовта започва като поточе,
после се превръща в ручей буен.
Вулкан изригващ и клокочи,
огънят изтича и тогава вече си влюбен.

Не стихва любовта в сърцето,
гори и пали огньове страстни.
Всичко изписва се на лицето
и чувствата са силни, властни.

Подслон е моята нежна любов,
тихо ръми дъждът и вечно шепне.
Обичай, да, обичай и бъди готов
сърцето топло и силно да трепне.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??