18 сент. 2022 г., 09:48

Любов 

  Поэзия
230 3 5

 

Търсих те!

Чаках те!

Уморих се,

да те гадая!

Уморих се,

вместо тебе,

да срещам само

плътски желания

Огорчих се,

от ниските ходове

на уж, възвишените пробове

А годините минаха

Ей, тъй... и без тебе...

Ти уж, все си на пътя,

а се все подминавахме

И е явно...

Така ни е писано!

Ти в ляво - Аз в дясно

Неусетно...

да се разминаваме...

Valentina Mitova

07/06/2022

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??