ЛЮБОВ БЕЗ ДУМИ
Септември е. Падат пожълтелите листа.
Вятър зъл ги стеле по калния паваж.
Любовно се поглеждат - той и тя,
и бързат да се вмъкнат в частния гараж.
А колата – шкода стара – малко понакуцва
(завистник - хулиган надупчил задни гуми).
Гаражната врата издайно изскрибуцва –
започва златна есен и любов без думи.
© Цвятко Илиев Все права защищены