3 мар. 2007 г., 18:16

"Любов и Омраза" 

  Поэзия
808 0 1

Изкуство е да обичаш, но
още по-голямо е да
мразиш!
И двете вървят по пътя на
съдбата!
Чистата любов, завършва с
зловещата и зла
омраза!
Омраза, коварна, готова да
погуби нечии
живот!
Любовта, колкото и силна, не
може да надвие своята
съперница!
Те са обречени да са съпернички
и да бродят по
света!
Но... нека остане споменът от
любовта!
Нека този спомен да бъде
дълбоко скрит в нашите
сърца!
Нека е красив и непокътнат!
Нека всички мигове от тези
спомени да ни
изгарят!
Нека никога да не върви до нас
жестоката омраза!
Но... ако някой ден до теб
застане тази
омраза.
Ти не се страхувай!
Тя ще те погледне!
Ах... този поглед коварен и
студен!
Но... спомни си ти в този миг
за щастливите спомени,
които любовта ти
подари!
..........
Много хора са щастливи, но
всичко се променя!
.......
Съдбата е коварна!
Нали?
Дали омразата ще те
погуби?
Не знам...
... сам ПРОВЕРИ !

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добро е,Криси,но има много болка и тъга.Отърси се от лошите чувства и бъди щастлива.
Предложения
: ??:??