12 дек. 2006 г., 15:19

Любов или...омраза? 

  Поэзия
750 0 0
Дума трънлива,
въпрос неразгадан.
Любовта ме убива,
бута ме в гроб разкопан.

Искрица надежда,
безкраен тунел.
Туй на мисълта ме навежда,
че ти си нея приел.

Усмивка една,
светъл лъч се показа.
Злокобна съдба,
това не е любов,а омраза!

© Ем Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??