Dec 12, 2006, 3:19 PM

Любов или...омраза? 

  Poetry
738 0 0
Дума трънлива,
въпрос неразгадан.
Любовта ме убива,
бута ме в гроб разкопан.

Искрица надежда,
безкраен тунел.
Туй на мисълта ме навежда,
че ти си нея приел.

Усмивка една,
светъл лъч се показа.
Злокобна съдба,
това не е любов,а омраза!

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??