12 dic 2006, 15:19

Любов или...омраза? 

  Poesía
751 0 0
Дума трънлива,
въпрос неразгадан.
Любовта ме убива,
бута ме в гроб разкопан.

Искрица надежда,
безкраен тунел.
Туй на мисълта ме навежда,
че ти си нея приел.

Усмивка една,
светъл лъч се показа.
Злокобна съдба,
това не е любов,а омраза!

© Ем Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??