26 апр. 2004 г., 20:25

Любов или омраза кое е по-голяма зараза? 

  Поэзия
1524 0 1
Болка,тъга или самота.
Какво чувствам сега?
Боря се,вярвам,живея
и само за едно копнея!

Мрак или светлина
какво се крие в мойта душа?
Любов или омраза
кое е по-голяма зараза?

Пролята кръв или сълзи
кое най-напред ще ме сломи?
Вяра или отчаяние,
това е просто заклинание.

Боря се,вярвам,живея
и само за едно копнея!
Страдам и се радвам
но живота не предавам.

Любов или омраза,
кое е по-голяма зараза?

© Инес Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??