20 мар. 2006 г., 21:16

Любов Живот Щастие 

  Поэзия
904 0 0

Любов  Живот  Щастие

 

Любов – така те аз наричам,

една единствена любов

и само тебе аз обичам,

но за нея ти неси готов.

 

Живот – на тебе аз го посветих,

един живот за тебе изживян

и сърцето искренно ти подарих,

но ти за мен остана само блян.

 

Щастие – това е дума непозната,

едно сърце жестоко ти уби,

любовта ми изпепели  в тъмнината

и един живот на тебе посветен затри.

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??