5 мая 2011 г., 18:56

Любов, която би желал 

  Поэзия » Любовная
618 0 0
Ако заключа с катинар сърцето си,
не можеш да го отключиш отново.
Ще хвърля ключа в морето,
като птица ще литна в небето.
Ако своето щастие ти си заключил
и загубил си някъде ключа,
потърси го на часа.
Отключи онази врата,
която ще те заведе при любовта.
При онази любов, която ти би желал.


© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??