May 5, 2011, 6:56 PM

Любов, която би желал 

  Poetry » Love
617 0 0
Ако заключа с катинар сърцето си,
не можеш да го отключиш отново.
Ще хвърля ключа в морето,
като птица ще литна в небето.
Ако своето щастие ти си заключил
и загубил си някъде ключа,
потърси го на часа.
Отключи онази врата,
която ще те заведе при любовта.
При онази любов, която ти би желал.


© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??