Любов ли? Аз не знам какво е…
Но болката живее вътре в мен.
Любим ли? Че що за герой е?
Този, който искам всеки ден?!?
Прегръдка ли? Използвана е често.
Привикнала съм да ги давам.
Целувчица? Това е много лесно…
От тях на всички обещавам.
Сърце? Аз имам ли такова?
Аз може и да имам, но е празно.
Бутилка ли? Не - чаша със отрова…
за да измие лъжите безобразни!
© Дивата Лагуна Все права защищены