25 авг. 2007 г., 14:41

Любов ли е? 

  Поэзия
721 0 8
   Объркана съм аз от чувства непознати 
           и сладка болка цяла ме гори.
         Нахлуват в мене чужди, святи
            копнежи, размисли, мечти...
       Порой от нежни мисли ме връхлита
             и радостно е моето сърце,  
        тъй лудо бие, цялото препуска,
            разтапя се в твоите ръце.
         Усмихвам се, но без причина
           и сякаш духом тук не съм.
         Понасям се високо в небесата
      на птиците най-волни на крилата.
        Любов ли е това? Сама не зная!
           Но смело смея да твърдя,
    че неописуемо е чувството в душата
   и дори да не е обич, не ще да я възпра!!!

                              

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??