6 авг. 2006 г., 11:09

Любов ли е... 

  Поэзия
902 0 1

Любов ли е...

В мислите ми се намираш,
в тях постоянно ти лавираш,
ден и нощ не спираш
в тях да слаломираш.

Любов ли бе или измама,
любов или връзка неразбрана?!
Защо получи се така -
отговори си ти сама!

Вярвах в теб и те обичах,
никога не го отричах,
ала ти ме нараняваш -
следователно без мен оставаш.

Надявам се разбра поне сега
за какво държах се аз така.
Надявам се разбра
как унищожи с лека ръка
ЛЮБОВТА !

© Добри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??