12 авг. 2007 г., 21:44

Любов ли е? 

  Поэзия
670 0 1
Момиченце нещастно
срещнало момче прекрасно.

С мечти се изпълнила главата
и щастие разтреперило душата.

Ах... колко хубав е този летеж,
дано само не последва падеж.

Затворило с молитва на ум очи и прошепнало...
моля те, дано си ти...

© Радина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??