25 апр. 2014 г., 22:26

Любов надве-натри 

  Поэзия » Любовная
640 0 2

Любов надве-натри.
И после пак раздяла.
Наглед изглеждаш цяла.
Но вътре, знам, гори.
Любов надве-натри.
Минаваш през леглото само.
Но кой ще ти предложи рамо,
душата щом боли?
Любов надве-натри.
И няколко бонбона.
А после - край с нагона.
И "чао" призори.
Гримът ти се изтри.
На туй любов се казва.
А после - чужда пазва.
Любов... надве-натри.

© Зорница Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И истината също!...

    Много болка от такива любови! И замръзнали сълзи....

    Поздравления за стихото!
  • Душата щом боли !
Предложения
: ??:??