20 июл. 2010 г., 15:46

Любов от пръв поглед 

  Поэзия » Любовная
611 0 0

   Любов от пръв поглед

Лицето ти сияй.
Ти си птица.
Лястовица бяла
видяла си на жица.

Щастието спря се
теб да погледа.
Загадка - чуди се то
на любовната победа.

Не, не ти завидя.
Боже! Колко си щастлива!
Просто себи си видя.
Чак толкова не бива.


© Пепа Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??