11 февр. 2018 г., 00:15

Любов от пръв поглед 

  Поэзия » Любовная
638 0 2

(Из новата ми книга "Фениксът любов")

 

Поглед пръв!

И рой искри

запрехвърчат като луди.

Нещо вътре в теб заври,

все едно вулкан се буди.

 

И усещаш в тоя миг

как политаш из простора...

Но измамният светлик

е далече. И умора

 

скоро стяга те в обков,

сетивата ти приспива.

Бързо пламнала любов,

бързешката и изстива.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??