Не е нужен пръстен от бяло злато и диамант,
за да докажеш на жена, че я обичаш
и пръстен сплетен от дъхава трева да й наденеш,
обича ли те, за тебе би сторила тя всичко…
Не е необходим палат и лъскава кола,
жената обича ли те истински,
с тебе би живяла и в колиба…
Помни едно, приятелю мой драг,
любов с пари не се купува,
защото любовта цена си няма-безценна е,
намериш ли я в този свят голям, не я изпускай,
но изпуснеш ли я много ти ще сбъркаш.
А на трапеза седнал ли си с любим човек,
дори да хапвате сух хляб и да го преглъщате с водица,
по-сладко ще ти е дори от луксозен сладолед...
А за десерт ще бъде най-страстната целувка...
© МД Все права защищены