3.07.2019 г., 18:06 ч.  

Любов с пари не се купува 

  Поезия » Друга
204 0 0

Не е нужен пръстен от бяло злато и диамант,

за да докажеш на жена, че я обичаш

и пръстен сплетен от дъхава трева да й наденеш,

обича ли те, за тебе би сторила тя всичко…

Не е необходим палат и лъскава кола,

жената обича ли те истински,

с тебе би живяла и в колиба…

Помни едно, приятелю мой драг,

любов с пари не се купува,

защото любовта цена си няма-безценна е,

намериш ли я в този свят голям, не я изпускай,

но изпуснеш ли я много ти ще сбъркаш.

А на трапеза седнал ли си с любим човек,

дори да хапвате сух хляб и да го преглъщате с водица,

по-сладко ще ти е дори от луксозен сладолед...

А за десерт ще бъде най-страстната целувка...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??