18 апр. 2010 г., 15:06

Любов ти моя 

  Поэзия » Любовная
709 0 2

                     Любов ти моя - къде си!?

                     Любов ти моя - защо!?

                     Защо си тръгна от мене!?

                     Защо съм сама!?

                     Защо отне ми сърцето!?

                     Защо удави в тъга!?

                     Защо си тръгна от мене!?

                     Защо съм сама!?

                                          И само за теб живея аз,

                                          и само за теб мисля аз,

                                          и само за теб копнея аз,

                                          и само за теб дишам аз!

                      Любов ти моя - върни се!

                      Любов ти моя - ела!

                      Без теб съм само една

                      самотна душа.

                      И няма нощи и дни,

                      а само скръб  и сълзи.

                      Без теб съм само една

                      самотна душа.

                                             И само за теб живея аз,

                                              и само за теб мисля аз,

                                              и само за теб копнея аз,

                                              и само за теб дишам аз!

                                Любов, Любов, Любов...

                                за тебе всичко бих дала...

                                за да почувствам, Любов,

                                че ти си моя и си цяла!

                    

© Ася Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • тука посланието е абсолютно ясно и директно,дерзайте!
  • охх! толкова хубаво е построено!

    поздраления за уменията и силата на внушението!

    шестичка от мен! ако можех - две!
Предложения
: ??:??