Любов ти моя - къде си!?
Любов ти моя - защо!?
Защо си тръгна от мене!?
Защо съм сама!?
Защо отне ми сърцето!?
Защо удави в тъга!?
Защо си тръгна от мене!?
Защо съм сама!?
И само за теб живея аз,
и само за теб мисля аз,
и само за теб копнея аз,
и само за теб дишам аз!
Любов ти моя - върни се!
Любов ти моя - ела!
Без теб съм само една
самотна душа.
И няма нощи и дни,
а само скръб и сълзи.
Без теб съм само една
самотна душа.
И само за теб живея аз,
и само за теб мисля аз,
и само за теб копнея аз,
и само за теб дишам аз!
Любов, Любов, Любов...
за тебе всичко бих дала...
за да почувствам, Любов,
че ти си моя и си цяла!
© Ася Стоянова Todos los derechos reservados