29 мая 2009 г., 22:33

Любов завинаги 

  Поэзия
492 0 0

Любов завинаги

Не искам да имам – богатство,
не искам да имам – пари,
а само любов да гори
в нашите сърца и души.

Прегърни ме  с ръцете си - нежни,
целувай ме - ти в захлас,
и нека светът е за двама,
нека да бъде той наш.

Любовта безгранична остава
и нека да бъде тя в нас,
и нека да мога да взема –
дори любов – от звездния прах…

© Милена Райчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??