27 июл. 2016 г., 15:26  

Любовен ескиз – 2 

  Поэзия » Любовная
441 1 11

Тя може и да загорчи,

а пък на мене ми слади –

 

        и с вкус на резенче лимон

        е любовта като бонбон!

 

Напук на всякакъв канон

трепти в сърцето камертон –

 

        без теб по-сладка обич няма,

        че сладурана си голяма! :)

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??