10 мар. 2008 г., 20:36

Любовен наркотик 

  Поэзия
2389 0 6

Не знам какво ми става,

но мисълта за тебе ме влудява!

Не знам дали да го призная,

но с теб ли съм, не мога аз да се позная!

 

Не виждам, умирам, треперя!

Сърцето ми спира, щом те намеря.

Отстъпвам със страх от презрение,

поглеждам и усещам твойто недоумение.

 

"Липсваш ми!" - сънят отново навява

и празнота в душата ми се появява.

От страх загубих своето търпение,

но да те забравя, дали е извинение?

 

Страх ме е да не загубя съня,

в който името ти изричам.

Страх ме е да крещя

колко силно те обичам.

 

Пристрастена съм към твоето ухание

и липсва ми любовното страдание.

Изпаднала в бесъзнание изричам последния вик,

че ти си моят любим наркотик!

© Лия Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • хубаво е
  • много ми хареса!поздрави от мен
  • игриво и страстно.. ммммм, в тая област такива ги харесвам.. Браво!!
  • Хареса ми.Такива стихове аз харесвам да ми звучат като текстове на песни на фолкпевици.Поздравявам те.Имаш 6 от мен
  • Малко ми прозвуча като текст за песен на фолкпевица, но нищо лошо
  • мисля ,че си играеш на рими
Предложения
: ??:??