17 нояб. 2009 г., 10:22

Любовен пламък 

  Поэзия » Любовная
777 1 5

Погалвам те нежно

със топла ръка.

 

Докосвам снагата ти

с тинейджърски плам.

 

Животът ни с песен

е  дважди по-лесен.

 

Душата ликува.

Сърцето пирува.

 

Със пролетен зов на нашата

страстна и чудна любов.

 

Очакване, срещи,

 емоции живи!

 

Така сме отдадени,

така сме красиви!

 

Желания, страсти, мечти!

Ти си прекрасна и аз съм, нали?

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??