19 янв. 2010 г., 11:07

Любовен приют 

  Поэзия » Любовная
400 0 0

Късна нощ. Навън е студ.
Градът отново спи.
Прозорче тихо свети,
коминът пак дими.
Перденцата помръдват леко,
разместени от любовните игри
на две сърца, които в тази
мразовита нощ намерили са любовта,
намерили са нежна топлина.
Късна нощ и студ по улиците на града.
В къщичката симпатична
приютила се е любовта.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??