29 июл. 2015 г., 09:35

Любовен рожден ден 

  Поэзия » Любовная
837 0 0

С любов за живот си наречена.

Да даряваш любов си обречена.

Всеки ден за любов да се будиш.

Дълго, дълго с любов да се трудиш.

© Николай Куцаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??