29.07.2015 г., 9:35 ч.

Любовен рожден ден 

  Поезия » Любовна
836 0 0

С любов за живот си наречена.

Да даряваш любов си обречена.

Всеки ден за любов да се будиш.

Дълго, дълго с любов да се трудиш.

© Николай Куцаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??