29 jul 2015, 9:35

Любовен рожден ден 

  Poesía » De amor
838 0 0

С любов за живот си наречена.

Да даряваш любов си обречена.

Всеки ден за любов да се будиш.

Дълго, дълго с любов да се трудиш.

© Николай Куцаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??