Като в някоя балада -
сърцето не желае да тъжи.
Не иска повече да страда -
да лее хиляди сълзи.
Защото вече е забравено,
отхвърлено и накърнено,
безпощадно изоставено
и на пътя е хвърлено.
Стигат му измамните лъжи,
стигат му и приказките празни,
стигат му на вятъра тъги,
и усмивките заразни.
Защото все и повече тъжи,
когато знае че си с друг...
Разбито е от трите му страни,
дълбоко в мене, ето тук.