19 мая 2009 г., 11:37

Любовна "игра" 

  Поэзия
585 0 6

Времето за чувства

спряло е без давност.

Спри да ме обичаш,

аз не съм реалност!

Искам да ти кажа,

искам да те спра,

завъртях те много

в моята "игра..."

 

Аз съм победител,

вече всичко знам,

затова "играта"

ще ти я издам:

любовта е хитрост,

нивга не загубвай,

любовта е битка,

другия погубвай!

Сърцето ми страда,

но ти се изплъзва!

Знам, че с всеотдайност

любовта омръзва...

 

 

 

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??