16 дек. 2008 г., 15:47

Любовна измама 

  Поэзия
865 0 3
 

 

Ти една сълза не заслужаваш,

аз една твоя лъжа не желаех.

Вярвала съм сляпо

в любов от самота сглобена...

 

Верността ми

ти в страст превърна.

Страха ми 

в сълзи и пепел ти превърна.

 

През нощта със звезди

изписвам името ти, мили.

През деня в лица непознати

се припознавам.

 

В сърцето си, мили, те търся,

но се оказва, че и там те няма.

Ти си бил просто

една любовна измама.

© Боряна Ганчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не тъжи.
  • ще намериш някой по-добър!Изпитвала съм тъгата ти....разбирам те!
  • "Вярвала съм сляпо
    в любов от самота сглобена..." - това е хубаво.

    но е останало самичко...



Предложения
: ??:??