В мен има много тъга,
че се влюбих имам ли вина?
Колко лошо е да обичаш тайно,
макар и това да е безкрайно.
Ти породи в очите ми блясък
и пося в сърцето ми радост.
Връхлетя ме нежна стихия -
любовта ни е истинска магия.
Пепелта се превърна в жарава,
дните ми се оцветиха като дъга.
В мен пробуди желание
ти, мое нежно сияние.
Понякога любовта ни кара да страдаме,
но и често ни прави щастливи.
Но тъжните мигове забравяме
и наслаждаваме се на хубавите дни.
© Пролетното момиче Все права защищены