Ти вдъхновяваш кожата ми.
Нежно ме галиш, като водорасло.
Мечтая за стъклено видение.
Ароматът на светлината ме гори.
Трептя, като фея.
Чакам те с крилати мисли.
Топля те, когато чувстваш близко ухание.
Намерих те различен.
Докоснах очите ти.
Измръзнах, но те чакам.
(Посвещам това стихче на моето мишле)
© Десислава Танева Все права защищены