28.08.2008 г., 10:57 ч.

Любовна сянка 

  Поезия » Любовна
492 0 1

   Ти вдъхновяваш кожата ми.

Нежно ме галиш, като водорасло.

Мечтая за стъклено видение.

Ароматът на светлината ме гори.

Трептя, като фея.

Чакам те с крилати мисли.

Топля те, когато чувстваш близко ухание.

Намерих те различен.

Докоснах очите ти.

Измръзнах, но те чакам.

   (Посвещам това стихче на моето мишле)

 

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??