21 янв. 2012 г., 04:11

Любовни думи 

  Поэзия » Любовная
727 0 0

Съблечи със слово мойто облекло

и с дума нежна кожата ми докосни...

а щом пред теб остана само по бельо,

със дума страстна ти и него премахни!

Тогава с думи пламенни целувай ме така,

че кожата ми да гори в пожар!

Накарай ме да искам пак и пак от твоите

                                                                слова!

 Накрая... благослови ме с твоя дар!

Душата ми жадува твойте думи,

а тялото ми - твоите ръце...

Какво ли ще си кажем, но без думи,

ако се срещнем някой ден лице в лице?

 

© Даниела Ганчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??