Съблечи със слово мойто облекло
и с дума нежна кожата ми докосни...
а щом пред теб остана само по бельо,
със дума страстна ти и него премахни!
Тогава с думи пламенни целувай ме така,
че кожата ми да гори в пожар!
Накарай ме да искам пак и пак от твоите
слова!
Накрая... благослови ме с твоя дар!
Душата ми жадува твойте думи,
а тялото ми - твоите ръце...
Какво ли ще си кажем, но без думи,
ако се срещнем някой ден лице в лице?
© Даниела Ганчева Todos los derechos reservados