12 авг. 2007 г., 21:43

Любовните сълзи в морето 

  Поэзия
470 0 1

По плаж самотен вървя
и пясъка ситен броя
и се чудя какво липсва,
нещо картината не описва!


Нещо обичано го няма
и на мястото му има рана.
На мястото му кърви
и боли ли, боли...


И под слънцето разпознах
не само болка и страх,
а цял океан от подобни сълзи,
чакащи нечии тайни очи.


И в тези очи да вплете мечти
и сили за сърцето да тупти!
Толкова сила, че очите да плачат,
не само да тъгуват - да се радват!


И затова така направила светлината,
щом погледне я окото, стича се сълзата
и влива се бавно в тихото море,
за да напомни на обичаното момче,


че някой обича го силно така,
както никой друг на света!
А заради него събират се сълзи,
защото около него светът се върти!


Един свят на душа, влюбена безкрайно,
със сърце радостно, но потайно,
което от болка по него е умряло
и всичкото си цяло в морето е изляло!!

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??